Iklan Atas

Contoh Laporan Hasil Wawancara dalam Bahasa Jawa

Halo Sobat semuanya, kali ini admin mau membagikan salah satu hasil tugas kerja saya untuk sobat semuanya... yakni tentang Contoh Laporan Hasil Wawancara dalam Bahasa Jawa. Kata pengantar dalam bahasa jawa, langkah-langkah wawancara bahasa jawa, laporan wawancara, hasil wawancara hingga penutupan yang baik dan benar

----Pertama bagian Kata pengantar----

Atur Sapala :


Puji syukur Alhamdulillah.
Dateng Dzat ingkang Moho Murah
Ingkang paring taufiq lan hidayah
Sahingga kanthi semangat lan bergairah
Kawulo saget ngrampungaken buku
Menawi susunan puniko salah
Kulo nyuwun kanthi ridhoning manah
Dipun leresaken supados genah
Lan mugiyo buku puniko saget manfaat lan mashlahah
ugi saget barokah
Tumrap poro ummah
Fiddunya wal Akhiroh
Amiin.

----Keterangan wawancara----

Wektu wawancara   : Tanggal 17 November, 2019
Panggonan                : Wonorejo, Pasuruan
Bab Wawancara      : Wawancara ngenani Usaha Bakso Endel
Narasumber            : Bapak Yulianto
----Keterangan wawancara----

Wektu wawancara   : Tanggal 17 November, 2019
Panggonan                : Wonorejo, Pasuruan
Bab Wawancara      : Wawancara ngenani Usaha Bakso Endel
Narasumber            : Bapak Yulianto
-----Hasil wawancara-----

Nikmat lan lezat Bakso Produksi Bapak Yulianto

        Sinten sing mboten tepang Bakso Pak Yulianto? Bapak Yulianto Yuswa 40 taun mujudake usaha Bakso Endel saking Pasar Wonorejo. Usahanipun Bapak Yulianto kagolong ageng lan sukses.

        Usaha Bakso Endel Bapak Yulianto sampun dipunrintis wiwit taun 1993, dados sampun 19 taun laminipun. Usaha bakso menika mujudaken usaha keluwarga dados piyambakipun namung nerasaken usaha saking tiyang sepuhipun.

        Usaha bakso Bapak Yulianto menika sampun kawentar saidenging Kabupaten Pasuruan, mliginipun Wonorejo lan pasuruan. Wiwitanipun Bakso menika diarani Bakso Endel amarga iku singkatan dening Enak, Nikmat, dan lezat.

Usaha ingkang dipunrintis kaliyan garwanipun ingkang asma Bu Tri, 30 taun menika wiwitanipun nelasaken modal nganthos Rp 500.000,00, nanging omzet utawi bathinipun ugi ageng sanget.

        Alat-alat ingkang dipunginakaken kangge ndamel Bakso taksih prasaja. Dene bahan-bahan ingkang dipunbetahaken inggih menika daging, kanji, terigu sekedhik, garam lan Bumbu kuah. Piranti ingkang dipunsiyapake Rombong, dandang lan alat-alat liyane.

        Cara gawene Daging digiling, dicampur kanji lan bahan liyane, terus dibentuk koyok bakso. Lan cara gawe Somay nganggo mie dibentuk ketupat, terus Digoreng.

        Bakso PakYulianto wis nduwe 10 cabang/rombong bakso. pendapatan per rombong gak tentu, total 10 rombong 10 juta per minggu. Karyawane Pak Yulianto pun sampek kurang lebih 15 tiyang.

        Regine Bakso Pak Yulianto kagolong mirah lan terjangkau dening masyarakat cilik, Satu porsi reginipun Rp5000,00.  Masiho reginipun daging mundak Porsi & harga tetep supoyo pelanggan seneng lan tetep setia , Pembeline biasane masyarakat kecil sampek kelas atas.

Kesuksesanipun Bapak Yulianto saged kasembadan amargi saking dukungan kaluwarga utaminipun ingkang garwa Ibu Tri. Pak Yulianto nduwe Motto:“Yen kita pingin sukses, kita kudu maju boten angsal/pantang mundur nggawe pengalaman sopobae tiyang ingkang Sukses kita boten angsal isin nggolek ilmu, pengorbanan tanpa perjuangan niku sia-sia”.

Kuwi kabeh, saka kita amarga menehi wektu kanggo ngrungokake wawancara nuwun sewu yen kita nggawe kesalahan. Matur nuwun


Mungkin itu saja Artikel dari Contoh Laporan Hasil Wawancara dalam Bahasa Jawa semoga artikel ini bisa menambah ilmu pemikiran teman-teman dan menambah wawasan teman-teman semuanya, jika kalian suka dengan artikel ini silahan share ke teman-teman anda semua, terimakasih

Follow Blogger Kami. Masukan Email Untuk Berlangganan:

0 Response to "Contoh Laporan Hasil Wawancara dalam Bahasa Jawa"

Posting Komentar